Romelu Lukaku har nedtonet ethvert rygte om, at han vender tilbage til Manchester. Det siges, at Manchester City ønsker at bringe ham til Premier League, men den tidligere United-angriber ønsker ikke at forlade Inter.

LÆS OGSÅ: Derfor vil Barcelona hente Mikkel Damsgaard

Derimod har han antydet, at han ønsker at skifte til amerikanske MLS, når hans tid hos italienske Inter er ovre.

Den belgiske stjerne forlod Old Trafford til fordel for Milano-klubben i sommeren 2019. Siden da har han formået at genstarte sin karriere, og har været en indflydelsesrig spiller på San Siro. Siden sin ankomst i klubben er det blevet til 64 mål i 90 optrædener for Lukaku.

Lukakus imponerende præstationer i Inter og hans tidligere erfaringer med engelske fodbold har medført rygter om, at Manchester City skulle være interesserede i ham. Pep Guardiola er nemlig på jagt efter en spiller, der kan afløse Sergio Agüero, da han har skiftet livet i Manchester ud med solen i Barcelona.

I forbindelse med en Q&A-session på Twitter blev Lukaku af den tidligere City-stjerne Trevor Sinclair spurgt, om han kunne finde på at vende tilbage til Manchester – dog for at spille i blåt snarere end rødt denne gang.

Den 28-årige belgiske angriber, der i øjeblikket er en del af truppen for det belgiske landshold ved EM, svarede blot ved at skrive: “Jeg er glad i Inter”.

Mens det ikke ser ud til, at han er på vej tilbage til Premier League, har han dog indrømmet, at han er åben overfor idéen om et skifte til USA på et senere tidspunkt i sin karriere.

LÆS OGSÅ: Sancho tæt på United: Har sikret sig lukrativ kontrakt

Da en fan spurgte ham om, hvorvidt han kunne finde på at slutte sin karriere af i MLS, og i så fald i hvilken klub, gav Lukaku følgende svar: “Et af NYC- eller LA-holdene. Miami, jeg glemte dig ikke.”