Hele fodboldverdenen gik i chok, da Christian Eriksen kollapsede på banen i slutningen af første halvleg i Danmarks landskamp mod Finland.

LÆS OGSÅ: Medie: Braithwaite er klar til at forlade Barcelona

En af dem, der chokeret og fortvivlet så til, da det sket, var belgiske Romelu Lukaku, som til dagligt spiller sammen med den danske fodboldstjerne i Inter.

Det forklarede den belgiske stjerne efter lørdagens 3-0-sejr, hvor Lukaku ikke blot blev kåret som kampens spiller, men også hyldede Christian Eriksen med ét af sine mål. Efter at have scoret løb han ud til et kamera og sagde: ‘Chris, jeg elsker dig’.

Efter kampen sagde Lukaku, at det var en meget svær kamp for ham at spille.

“Det var svært at spille i dag, men jeg håber bare, han har det godt, og jeg dedikerer min præstation til ham,” forklarede han ifølge BeIN Sports., hvorefter han svarede på, hvordan han reagerede, da han hørte nyheden:

“Jeg græd meget, selvfølgelig fordi jeg var bange. Jeg har brugt mere tid med ham i det seneste halvandet år, end jeg har med min familie. Så mine tanker var med ham, hans kæreste, hans to børn og hans familie,” fortæller han.

LÆS OGSÅ: Arsenal er villige til at betale op mod 433 millioner for Brighton-stjerne

Romelu Lukaku stod for at score to af de tre mål, der blev scoret af det belgiske landshold i deres sejr over Rusland. Det var derfor med til at sende Belgien op til førstepladsen i Gruppe B.