Det er ikke nogen hemmelighed, at Luke Shaw flere gange blev smidt under bussen af José Mourinho, da han var manager i Manchester United.

LÆS OGSÅ: Jesse Lingard afslører: Derfor tog jeg til West Ham

Siden da har meget ændret sig. I dag er Luke Shaw nemlig én af de vigtigste spillere i truppen hos De Røde Djævle, hvorfor de næppe ville være ham foruden. Derfor er han også stort set altid et sikkert valg til startopstillingen hos Ole Gunnar Solskjær.

Sådan var det dog ikke, da det var José Mourinho, der stod i spidsen for Manchester-klubben. Det har Luke Shaw selv sat ord på, og i denne forbindelse har han gjort det klart, at det var en svær tid for ham, da Mourinho sad ved roret på Old Trafford.

“I en storklub som Manchester United vil man altid være i rampelyset og under pres. Det gør en mentalt stærk,” sagde Luke Shaw til Sky Sports, hvilket han fulgte op ved at sige:

LÆS OGSÅ: Manchester United vil hente upcoming midtbanespiller

“Jeg havde ingen selvtillid i den tid (under Mourinho, red.). Jeg mistede troen på mig selv. Det ændrede sig under Solskjær. Han forstår mig og var med til at få min selvtillid tilbage,” rundede han af overfor mediet.