Manchester United-forsvarer Luke Shaw har forklaret, hvordan særligt én United-spiller har påvirket hans spillestil i denne sæson.

LÆS OGSÅ: United-profil deler 1. pladsen med Haaland: Her er de 10 mest værdifulde spillere i verden

Den engelske forsvarer har vist sig fra sin bedste side for De Røde Djævle i denne sæson, efter et par år, hvor han har været præget af skader. Ydermere kæmpede han også meget med selvtilliden under den kritiske José Mourinho.

Shaw ser nærmest ud som en genfødt spillet takket være Ole Gunnar Solskjær. Dertil har han også peget på, hvordan Cavani har haft indflydelse på ham og hans spillestil, da det har medført, at han spiller på tværs mere, end han plejede.

“Jeg plejede aldrig at krydse så meget, som jeg skulle have gjort,” sagde Luke Shaw til Sky Sports, og tilføjede, at ‘ankomsten af Edinson Cavani ændrede min tankegang’.

“Det hjælper at have Edi og den trussel i boksen. Det betyder, at hvis du leverer en bold, vil han være der for at kæmpe for den, og give alt, hvad han kan for at vinde den.”

“Siden han kom ind, har drengene foran set, hvordan han arbejder, og hvad han gør. De forsøger at kopiere, hvad han gør i boksen, så der er bestemt mere bevægelse.”

LÆS OGSÅ: Manchester United har lovende League One-teenager på radaren

“Det betyder, at du ikke behøver at ramme en mand, du skal bare ramme et rum, og nogen vil være derinde.”