Manchester United har sikret sig avancement i Europa League, da de torsdag aften vandt 1-0 over AC Milan på udebane. Kampens eneste mål blev scoret af Paul Pogba, der torsdag aften var tilbage på banen efter en længere skadespause.

Der bør dog ingen tvivl herske om, at det ikke var en dans på roser for De Røde Djævle. De kæmpede for at få tingene til at fungere, og sejren var derfor også meget smal. United-forsvarer Luke Shaw udtalte efter opgøret, at han særligt var utilfreds med deres indsats i første halvleg.

“Vi er selvfølgelig glade for at være videre. For at være ærlig, og gutterne og staben vil være enige, vi var ikke gode overhovedet, og vi var især forfærdelige i første halvleg,” sagde Luke Shaw til BT Sport efter kampen.

Luke Shaw lagde ikke skjul på, at Paul Pogba var manden, der reddede dem. Han gjorde det klart, at han gjorde en stor forskel for Manchester United torsdag aften.

“I anden halvleg hjælper det altid at have en verdensklassespiller som Paul (Pogba, red.), der gør en forskel på den måde, han gjorde,” sagde Luke Shaw også til BT Sport.

Slutteligt udtalte den 25-årige forsvarsspiller også, at han var meget taknemmelig for at være udtaget til det engelske landshold igen.