Meget overraskende er hollandske Luuk de Jong blevet pillet af transferlisten i Barcelona. I stedet ønsker Xavi nu at sælge en helt anden spiller.

Luuk de Jong, der har en fortid i Newcastle United og Borussia Mönchengladbach, blev hentet til Barcelona fra Sevilla i sommer. Her underskrev han en sæsonlang lejeaftale.

LÆS OGSÅ: Afsløret: Her er de 10 bedst betalte fodboldspillere i 2022

Hans ankomst til Barcelona blev betragtet som en noget overraskende signing. Det var dog et glimrende bevis på, at Barcelona var i store problemer i sommerens transfervindue.

Hollænderen, der med sin højde på næsten 190 centimeter og spillestil, virker bestemt ikke til at være den typiske Barcelona-spiller.

I alt er det blevet til 15 optrædener for Luuk de Jong iført en Barcelona-trøje på tværs af alle turneringer. I disse kampe har han bidraget med fire mål, hvilket gør ham til den næstmest scorende Barca-spiller i denne sæson.

Og ifølge Mundo Deportivo har Barcelona-træner Xavi nu ændret sit syn på den høje hollænder. Faktisk i en sådan grad, at han nu bliver set som en del af planerne på Camp Nou.

Efter sigende har Xavi været imponeret over De Jongs attitude og den måde, som han har kæmpet for at passe ind i den catalanske klub. Det skulle være dét, der har fået ham til at ændre sin mening om ham.

Barcelona har dog netop hentet Ferran Torres for hele 55 millioner pund i Manchester City, hvorfor det var forventet, at De Jong skulle forlade Camp Nou i dette transfervindue. Han har dog bevist sit værd, ved at score tre mål i de seneste tre kampe.

Ifølge Mundo Deportivo har det også betydet, at Barcelona nu er villige til at give slip på Memphis Depay, i stedet for hans ældre landsmand.

Den tidligere Manchester United-angriber blev hente til Barcelona på en fri transfer i sommer og har scoret otte gange i 16 kampe.

LÆS OGSÅ: Billede afslører: Araujo spillede 120 minutter med to skruer i hånden

Men det menes i Barcelona, at De Jong er bedre egnet til Xavis system, og derfor kan Depay potentielt være på vej videre. Her bliver han blandt andet kædet sammen med et skifte til Juventus.