Nu bryder cheftræner Enzo Maresca tavsheden.

Den danske landsholdsmålmand er en eftertragtet herrer.

Og allerede inden der blev taget hul på transfervinduet, så løftede den danske målmandsprofil Mads Hermansen sløret for, at der kun var en meget lille chance for, at han vil være at finde i Brøndby IF, når sommerens transfervindue lukker.

Dengang lagde han ikke skjul på, at han vil blive solgt til en større klub i udlandet, hvor han kunne spille på et højere niveau.

Og forleden dag løftede B.T. sløret for, at det er Kasper Schmeichels tidligere klub, som Mads Hermansen angiveligt skal vogte buret for i den kommende sæson.

Skulle Brøndby-målmanden vinke farvel til Danmark og i stedet drage til England, så vil det indbringe Brøndby svimlende 52 millioner kroner.

Og nu bekræfter Enzo Maresca de mange spekulationer.

Han lægger nemlig ike skjul på, at Mads Hermansen er en af de målmænd, som de gerne vil have til at stå mellem stængerne fremover:

“Han er en af de målmænd, vi gerne vil have. Vi har allerede tre målmænd, men Mads er en talentfuld keeper. Inden for de næste 24 timer vil vi have mere information. Han er ikke her endnu”, fortalte han hudløst ærligt til The Athletic.

Og hvis skiftet bliver en realitet, vil Hermansen blive holdkammerat med landsmændene Victor Kristiansen, Jannik Vestergaard og Daniel Iversen i Leicester.