Lionel Messi er ofte den helt store oplevelse, når han snører støvlerne og løber på banen. Det var ikke nogen overraskelse, at det igen var ham, som alle havde øjnene rettet mod, da FC Barcelona tørnede sammen med Huesca i La Liga mandag aften.

LÆS OGSÅ: ‘Lionel Messis fremtid er nu tættere på Manchester City end Barcelona’

Han scorede to meget flotte mål og leverede et assists til Oscar Mingueza, som dermed scorede sit første mål for Barcelona, hvilket sikrede Messi en topkarakter på rundens hold hos statistikmediet WhoScored.com.

Kampen mod Huesca var også kampen, hvor Lionel Messi tangerede Xavis rekord for flest kampe spillet for FC Barcelona. Inden kampen startede blev der vist en video, hvor Messis tidligere og nuværende holdkammerater hylder ham for at runde så fantastisk en milepæl.

Messi er dog ikke den eneste Barca-spiller, der har fundet vej til rundens hold, da også Mingueza er blevet udvalgt. Real Madrid bliver repræsenteret af Karim Benzema og Casemiro, hvilket kommer efter de formåede at vende et nederlag til en sejr mod Elche.

LÆS OGSÅ: Avis: Ansu Fati skal erstatte Ronaldo i Juventus

Sevilla og Levante har ligeså to styks med på rundens hold, mens Osasuna, Celta Vigo og Getafe bliver repræsenteret af én spiller.

Rundens hold i La Liga.

David Soria, Getafe

Jesus Navas, Sevilla
Oscar Mingueza, Barcelona
David Garcia, Osasuna
Marcos Acuna, Sevilla

Jorge de Frutos, Levante
Casemiro, Real Madrid
Renato Tapia, Celta Vigo
Ruben Rochina, Levante

Lionel Messi, Barcelona
Karim Benzema, Real Madrid