Manchester United-anfører Harry Maguire udtaler i kølvandet på fyringen af Ole Gunnar Solskjær, at resultaterne langt fra har været gode nok.

Lørdag tabte Manchester United 1-4 til Watford i Premier League. Det blev også den sidste kamp, som Ole Gunnar Solskjær fik lov til at stå i spidsen for som United-træner.

LÆS OGSÅ: Eksklusivt Messi-interview: Jeg vender tilbage til Barcelona

Nederlaget var en kulmination på en lang periode med skuffende resultater for den engelske klub. De mange dårlige resultater medførte et stigende pres på klubben, som i sidste endte har kostet Solskjær jobbet.

Anfører Harry Maguire fortæller til klubbens officielle hjemmeside, at det var hårdt for truppen at få fortalt, at ledelsen havde besluttet at fyre den norske træner.

“Vi har været på en rejse sammen, og det er aldrig rart at se nogen miste deres job,” siger Maguire til klubbens hjemmeside.

Maguire slår også fast, at det ikke kun er Solskjær, der bærer ansvaret for, at holdet ikke har præsteret, som de skal i denne sæson.

“Resultaterne har på det sidste ikke været gode nok. Det er en resultatorienteret branche, og det har Ole desværre betalt prisen for. Det må vi spillere åbenlyst også tage et stort ansvar for,” fortæller den 28-årige forsvarer.

Selvom Ole Gunnar Solskjær ikke fik den succes som manager, som han havde håbet på, er Maguire dog ikke bleg for at sige, at han altid vil være en legende i Manchester United.

LÆS OGSÅ: Video: Mourinho overrasker wonderkid med sko til 6.000 kroner

Den norske træner har været manager for De Røde Djævle siden december 2019. Han nåede at stå i spidsen for mandskabet i 168 kampe.