I sommeren 2019 hev Manchester United den store pung frem. Dengang betalte de nemlig hele 900 millioner kroner for at bringe Harry Maguire til klubben.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United øger interessen i Barcelona-stjerne

Ser man på antallet af kampe, han har spillet siden sin ankomst, må det siges at have været et køb, hvor de har fået fuld valuta for pengene. Den engelske forsvarer har nemlig spillet stort set uafbrudt siden sin ankomst.

I denne sæson er han oppe på at have spillet intet mindre end 48 kampe i alt. Hvis det fortsætter på denne måde, kan han faktisk ende med at runde hele 60 kampe allerede inden sommerens EM.

Til trods for, at han får rigtig mange minutter på banen, er den engelske midterforsvarer ikke bekymret. Han mener nemlig ikke, at det store kamppres vil få indflydelse på, hvordan han kommer til at præstere til EM.

“Jeg er ikke bange for at brænde ud. Jeg ser de mange kampe som noget positivt. Jeg arbejder hårdt og passer godt på mig selv, så både fysisk og psykisk har jeg det fint,” lød det fra Harry Maguire, da han udtalte sig til Sky Sports, hvilket blev fulgt op med:

“Jeg har spillet 48 kampe og føler mig veltilpas, så jeg er helt overbevist om, at jeg også kan klare resten af sæsonen.”

LÆS OGSÅ: Maguire om venskab med City-profil: Håber at han spiller godt, men de må ikke vinde

England og Maguire var i aktion søndag aften i VM-kvalifikationen, hvor de mødte Albanien på udebane. Her endte englænderne med en sejr på 2-0.