Tirsdag aften formåede Manchester United at spille sig videre til kvartfinalen i FA Cup’en. Det gjorde de efter at have vundet over West Ham. Det krævede dog først en tur i forlænget spilletid, hvor det blev til et enkelt mål scoret af Scott McTominay.

LÆS OGSÅ: Barcelona og Juventus vil skrive kontrakt med rutineret Premier League-forsvarer

I defensiven formåede Harry Maguire at holde West Ham fra at score, og efter kampen var han da også godt tilfreds, selvom han mener, at der fortsat er ting, der kan gøres bedre.

“Jeg syntes, at præstationen var god. Vi kunne have været lidt mere kliniske,” lød det fra Harry Maguire til BBC Sport, hvilket blev fulgt op med:

“De (West Ham, red.) gjorde det godt, men vi havde bedre styr på det end i weekenden, og vi følte, at vi fik den sejr, som vi fortjente til slut.”

Her henviste han selvfølgelig til, at de i weekenden måtte nøjes med et enkelt point, da de spillede uafgjort med Everton, som udlignede i sidste øjeblik. Det var et stort salg for United, og derfor var det vigtigt at komme tilbage med en sejr over West Ham tirsdag.

“Sidste lørdag var hård, især i anden halvleg. Vi var så skuffede over at lade et mål indkassere med det sidste spark i kampen,” sagde han også til BBC Sport, og rundede af med:

“Vi viste stor holdånd og en god mentalitet for at komme tilbage og præstere. Vi ved, at det er en lang sæson, og i aften var det perfekt. Det er vigtigt at gå videre.”

LÆS OGSÅ: Man United-legende opfordrer United til at forlænge med ‘fremragende’ spiller

I næste uge skal Manchester United en tur forbi Torino i Italien, hvor de skal spille mod Real Sociedad i Europa League, da United-spillerne ikke må rejse ind i Spanien.