Harry Maguire kunne i Manchester Uniteds egen podcast løfte sløret for, hvad Manchester United-spillerne kan risikere at få bøder for. United-kaptajnen nævner dog desværre ikke beløb, men han får dog løftet sløret for, hvordan det hele er skruet sammen.

LÆS OGSÅ: Han er træt af situationen: Nu vil Messi ikke mere

Det er naturligvis Maguire selv, som sammen med Nemanja Matic, der står for bødekassen, men Maguire lægger dog ikke skjul på, at også han har oplevet at skulle betale en bøde.

“Jeg har fået en bøde en gang, selvom det er helt skørt, lod jeg Nemanja give mig den. Når man er i træningsrummet som optakt til træning, må man ikke bruge sin telefon. Det gjorde jeg heller ikke, men jeg havde den på mig, da jeg gik ud for at tage mine støvler på. Der må du heller ikke bruge den, og det gjorde jeg heller ikke, men Nemanja gav mig en bøde, fordi jeg havde den i hånden,” fortæller Maguire til UTD Podcast.

Som tidligere nævnt, så kommer de ikke nærmere, hvor stor beløb, der er tale om, men de kunne dog afsløre, at der er dobbelt takst, hvis man bryder en regel samme på kampdagene.

“Der er bøder i spil, hvis du kommer for sent til træning, møder eller rejser. Det er de tre store bøde-områder. Normalt koster det et aftalt beløb, men det er dobbelt op på kampdage. Det skal bare holdes simpelt, for det kan blive indviklet med bøder for for mange ting,” siger Maguire.

LÆS OGSÅ: Bartomeu efter Messi-læk: “Det var ikke mig”

Hvis Manchester Uniteds bødeliste er af samme kaliber som Chelseas, så er der tale om forholdsvist store beløb. Daily Mail kom tidligere i besiddelse af bødelisten, som Chelsea brugte under Frank Lampard, hvoraf det fremgik, at de fik £20.000 i bøde, hvis man kom for sent til træningen.