Efter to nederlag i streg kom Manchester United i weekenden tilbage på sporet. Lørdag vandt de nemlig 3-1 over Everton i Premier League.

LÆS OGSÅ: Deschamps: “Pogba kan ikke være glad i Manchester United”

I den seneste tid har Manchester United skulle stå model til megen kritik. Der er dog især en af United-spillerne, der har fået meget kritik: anfører Harry Maguire.

Nu tager han bladet fra munden og svarer på kritikken. Her gør han det klart, at han mener, at kritikken skyldes, at folk ganske enkelt er misundelige på klubbens størrelse.

“Siden min ankomst til denne klub – og jeg har været her i halvandet år – har jeg lagt mærke til, at vi er den klub i verden, som folk taler mest om,” siger Harry Maguire til MUTV, og følger op med:

“Hvorfor? Fordi vi er verdens største klub. Folk vil ikke have, at vi gør det godt. Hvorfor? Måske fordi vi har haft så stor succes førhen.”

Slutteligt fortæller han også, at de er nødt til at leve op til, hvad klubben har opnået i fortiden:

LÆS OGSÅ: Premier League-klub nødt til at droppe planer om Ousmane Dembele

“Vi er nødt til at leve op til det. Vi skal reagere på det og ikke lade negativiten ind i vores boble på træningsanlægget. Nogle gange er det svært for drengene,” lyder det fra Harry Maguire.