De Røde Djævle ligger på andenpladsen i Premier League, og ser derfor ud til, de er sikret kvalifikation til Champions League.

LÆS OGSÅ: Manchester United kommer til at vinke farvel til chok-signing

Det ser dog også ud til, at Manchester City er for langt foran, til at man kan nå at hente dem, da man i øjeblikket er 14 point bag dem. Det er trods alt en forbedring af sidste sæson, hvor man fik en tredjeplads.

United klarer det også fint i Europa League, hvor man i øjeblikket befinder sig i kvartfinalerne. Men på trods af deres succes, er de stadig en færdig artikel.

De skal stadig forstærke truppen, hvis de ønsker at blande sig i Champions League og virkelig være en titelkonkurrent i Premier League. Og et sted, man kan forbedre, er defensiven, og det ved United også godt.

Det er nemlig flere gange blevet meldt, at man ønsker en ny midtstopper i klubben.

De smed £80 millioner for Maguire, men han har ikke levet op til forventninger. De ønsker dog stadig at få det bedste ud af ham, hvorfor man vil finde bedre end Victor Lindelof.

Og Maguire skulle nu selv være kommet på banen, da han ønsker, at hans midtstopper-makker skal være fra England.

Han skulle angiveligt have anbefalet klubben at hente Ben White fra Brighton.

LÆS OGSÅ: Ferdinand er forundret: Han bør skifte permanent fra United

Han har en markedsværdi på £19.8 millioner ifølge Transfermarkt, og han viste gode takter i sidste sæson, hvor han hjalp Leeds med at vinde Championship og har også imponeret i Premier League i denne sæson, hvor han er startet inde i 26 ud af 27 kampe.