Manchester City kan angiveligt ende med at vinde kampen om Inter Milan-stjernen Lautaro Martinez. Den argentinske stjerne har længe været rygtet væk fra San Siro, men der er endnu ingen, der ved, hvor han havner henne.

LÆS OGSÅ: Leeds ønsker at leje Manchester United-stjerne i januar

Mediet Don Balon hævder, at Martinez har besluttet sig for at skifte til Manchester City. Det betyder også, at han har besluttet sig for at fravælge interessen fra både Liverpool og Manchester United.

Manchester City ønsker at bruge Martinez som en erstatning for Sergio Aguero, der er ved at være oppe i årene. Både på Old Trafford og Anfield kan han dog også vise sig at have stor indflydelse for de respektive klubber.

I Liverpool kan han være en opgraderinger i forhold til Roberto Firmino, som har kæmpet foran mål på det seneste. I Man Utd kan han erstatte Edinson Cavani, der ligeledes er en spiller, der er ved at være godt oppe i årene.

LÆS OGSÅ: Rafinha: Sådan har Neymar ændret sig, siden han forlod Barcelona

Havner Martinez i Manchester City, er der dog ikke meget at sige til det. Det er en attraktiv klub, der har midlerne til at betale en høj hyre, ligesom Pep Guardiola netop har forlænget sin kontrakt.