Man City vil kæmpe med Man United om at hente norsk målmaskine

Nicolai Busekist — 16. nov 2020 10:41
Foto: Shutterstock

Manchester City kan efter sigende være kandidat til at henter Borussia Dortmund-angriber Erling Haaland. Derfor vil de gå i direkte konkurrence med Manchester United.

LÆS OGSÅ: Så meget skulle Man Utd have betalt for Wolves-stjerne

Den talentfulde nordmand er en af de mest interessant unge angribere i verden i øjeblikket. Mediet 90Min hævder, at han er et af Citys potentielle mål, som angiveligt skal erstatte den aldrende Sergio Aguero på sigt.

Derfor ser Haaland ud til at være en ideel spiller til Citys behov, hvis Aguero beslutter at skifte klub i nærmeste fremtid. Det er selvfølgelig dårligt nydt for Manchester United, der også håber på at hente nordmanden.

De Røde Djævle har nemlig også været sat i forbindelse med Haaland, hvilket rapporteret af spanske ABC. Det giver god mening, da de også godt kunne bruge en ung angriber i den nærmeste fremtid.

United har for nylig hentet den aldrende angriber Edinson Cavani på en fri transfer, men han skal sandsynligvis kun fungere som en kortsigtet løsning på toppen.

I mellemtiden vil Haaland sandsynligvis blive betragtet som en opgradering af spillere såsom Marcus Rashford, Anthony Martial og Mason Greenwood, efter hans ganske utrolige scoringsrekod i løbet af det seneste år.

Den 20-årige nordman har scoret 27 mål i 29 kampe for Dortmund på tværs af alle turneringer. Dette følges op af, at han også scorede 29 mål i 27 kampe for sin tidligere klub Red Bull Salzburg.

LÆS OGSÅ: Landstræner er imponeret over Manchester United-offensivs udvikling

Med sine bedste år foran sig, kunne Haaland have en sensationel karriere foran sig. Netop derfor er han også en eftertragtet herre i op til flere europæiske topklubber.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere