Manchester United har efter sigende udset sig en afløser til Paul Pogba, ifølge en ny rapport. De har nemlig udset sig Atletico Madrids Saul Niguez som en ideel erstatning til franske Pogba, der forventes at forlade klubben. Det er især tilfældet, efter hans agent, Mino Raiola, i løbet af de sidste par uger har sparket godt liv i rygterne om dette.

LÆS OGSÅ: Agent: Pogba havner i denne klub

Raiola har nemlig udtalt, at hans klient ikke er glad i Manchester United. I samme ombæring sagde han også, at det ville være bedst for alle parter at opsøge et salg af spilleren næste år. Efterfølgende har Pogba dog nedtonet sin agents udtalelser, men hans kontrakt udløber dog i 2022, hvorfor en transfer ikke ser helt utænkelig ud.

Er nogen villige til at betale for Pogba?

Der har dog været bekymringer om, hvem der skulle være villige til at betale De Røde Djævle den sum penge, de vil have for stjerne, der tidligere har været den dyreste spiller i verden. Skulle det lykkes at finde en potentiel køber, har de allerede en plan for, hvordan de vil udfylde tomrummet efter den franske midtbaneprofil.

Ifølge Todo Fichajes har Manchester United nemlig udvist interesse i Atletico Madrids Saul Niguez. De har endda regnet på, hvad de er villige til at betale for ham. Mediet skriver, at de ikke er villige til at betale mere end 70 millioner euro for den 26-årige. Det kan dog gøre handlen svær, da han har en frikøbsklausul, der lyder på 150 millioner euro i sin kontrakt, hvilket svarer til 1,1 milliard danske kroner.

LÆS OGSÅ: Man Utd vil bruge Chelsea-strategi til at hente midtbanetalent i januar

Manchester United har også tidligere udvist interesse for Niguez, men dengang lignede det, at han ville blive i den spanske klub. Nu ser det dog anderledes ud, da han tidligere på året har udtalt, at han har følt sig beæret over forbindelsen til den engelske klub.