Manchester City er åbne over for at sælge den unge og talentfulde forsvarsspiller Eric Garcia til Barcelona. De insisterer dog på at få den rette pris for ham, ifølge BBC.

Den 19-årige forsvarsspiller har otte måneder tilbage af hans kontrakt i Manchester City. Han har desuden nægtet at skrive under på en ny aftale med klubben.

Det skyldes, at han har et ønske om at vende retur til hans tidligere klub Barcelona. Den catalanske kub har i det seneste stykke tid arbejdet hårdt for at hente ham til Camp Nou.

Indtil videre er det dog mislykkedes for dem. De har afgivet to bud på forsvarsspilleren og forventes at give endnu et bud på sidstedagen i dette transfervindue.

Manchester City er åbne over for at lade ham tilslutte sig det spanske hold på deadline-dagen, men har understreget, at de endnu ikke har modtaget et acceptabelt bud.

Premier League-klubben forventer at få omkring 20 millioner euro for det unge talent. Det er derfor denne sum penge Barca skal finde på kistebunden, hvis Garci skal tilslutte sig den catalanske trup i dette transfervindue.

Barcelona har dog været meget tilbageholdende med at bruge mere end 15 millioner euro på en spiller, som de frit kan skrive under med om ganske få måneder.

Garcia har et ønske om at flytte, men det forudsætter dog, at de to storklubber kan blive enige om en aftale, før transfervinduet lukkes.