FC Barcelona ønsker at hente Aymeric Laporte, og det kan blive en realitet. Manchester City er nemlig interesserede i en byttehandel med Frenkie de Jong.

I løbet af de seneste seks måneder har Barelona hentet tre spillere i Manchester City. I sommer hentede de Sergio Agüero og Eric Garcia, og har for nylig offentliggjort købet af Ferran Torres.

LÆS OGSÅ: PSG overvejer at hente Mbappé-afløser i Barcelona

Og det ser ud til, at den catalanske klub har planer om at fortsætte deres samarbejde med Premier League-mestrene denne sommer. Her ønsker Xavi og co. nemlig at hente nuværende City-forsvarer Aymeric Laporte til Camp Nou.

Ved sin ankomst til Manchester City i januar 2018 blev Laporta hurtigt en fast integreret del af truppen. På trods af, at han mistede sin plads i truppen i sidste sæson, har han i denne sæson fået ændret på det.

Aymeric Laporte er derfor igen at finde som fast mand i startopstillingen sammen med Ruben Dias. Det har betydet, at det nu er John Stones, der er faldet ned i hierarkiet.

Den 27-årige forsvarer er en spiller, der har været på radaren i Barcelona i lang tid. Allerede i sommer var Barcelona angiveligt meget interesserede i at hente Laporte til klubben.

Nu ønsker Xavi og co. at hente ham denne sommer. Det kan dog vise sig at blive en meget vanskelig opgave at gøre dette. Ifølge El Nacional kræver Manchester City nemlig en betaling på omtrent 65 millioner euro, hvis de skal slippe Laporte.

Da Barcelona endnu ikke har droppet deres mål om at hente Erling Haaland, er det ikke penge, de ønsker at bruge på Laporte. Ifølge El Nacional kan han dog hentes til klubben på alternativ vis. Nemlig i forbindelse med en byttehandel.

Mediet mener at vide, at de engelske mestre er interesserede i en byttehandel, der kan sende Aymeric Laporte til Camp Nou. Det kræver dog, at Barcelona er villige til at sende Frenkie de Jong den anden vej til sommer.

City-træner Pep Guardiola er stor fan af den tidligere Ajax-midtbanespiller, og spurgte angiveligt også ind til ham i forbindelse med forhandlingerne om købet af Ferran Torres.

Nu hævdes det så, at den tidligere Barcelona-træner overvejer at lade Laporta forlade truppen, hvis han til gengæld kan få den hollandske midtbanespiller den anden vej.

LÆS OGSÅ: Haaland afslører, hvor han spiller næste sæson

De Jong har været udsat for en del kritik i denne sæson, fordi han ikke har præsteret optimalt. Derudover har der også været rygter om, at Barcelona er villige til at sælge ham for den rette pris. Det vides dog ikke, om de vil finde en byttehandel med Laporte interessant.