Manchester City har valgt en anden tilgang end Paris Saint-Germain til deres jagt på at bringe Lionel Messi til klubben.

LÆS OGSÅ: Ekspert: Liverpool-profil har øjnene rette mod FC Barcelona

Den argentinske stjerne har kun et par måneder tilbage af sin kontrakt med FC Barcelona, der løber frem til sommer. Mange forventer, at dette er hans sidste tid i den spanske klub, og at han fra sommeren vil søge nye græsgange. Han har dog ikke selv udelukket, at han kan skrive under på en ny kontrakt med FC Barcelona.

Både Manchester City og Paris Saint-Germain har vist interesse for Messi, og de menes også at være de eneste to realistiske destinationer for den seksdobbelte Ballon d’Or-vinder. For selvom han vil kunne hentes på en fri transfer til sommer, er han endelig en spiller, der vil kræve en høj løn, som den nye klub skal have råd til at betale.

Der er allerede flere personer med tilknytning til PSG, der har udtalt sig om udsigten til at få Messi til det franske, hvorfor der ikke bliver lagt skjul på, at de har interesse i at bringe ham til Parc des Princes. Det er en strategi, der efter sigende har ført til vrede i FC Barcelona.

Som et resultat af dette, har ESPN rapporteret, at Manchester City har besluttet sig for at gå mere stille om dørene. Mediet skriver desuden også, at de allerede har taget kontakt til Messis lejr, som de også skulle have givet et tilbud.

Joan Laporta, der er præsidentkandidat i FC Barcelona, har allerede bekræftet, at Messi har modtaget tilbud fra ‘klubber, der ikke mangler penge’, hvor PSG angiveligt skulle have tilbudt en ugentlig løn på 800.000 om ugen til den 33-årige argentiner.

LÆS OGSÅ: Urokkelig Zidane: Hvorfor skulle jeg gøre det?

På tværs af alle turneringer er det blevet til 17 mål for Lionel Messi i denne sæson, der blev skiftet ind fra bænken og drev Barcelona til sejr over Real Betis søndag.