Manchester City er åbne for at sælge Bernardo Silva denne sommer. Det bliver dog ikke for enhver pris. Det står nu klart.

I løbet af de seneste måneder har der været tale om, at Bernardo Silva kan være på vej væk fra Manchester City denne sommer.

– LÆS OGSÅ: Nu har Bayern prissat Lewandowski: Det vil de have for ham

Den portugisiske stjerne skulle nemlig have et ønske om at skifte til en klub, der er tættere på sit hjemland, så han kan være tættere på sin familie.

Dette har medført, at Bernardo Silva er blevet kædet sammen med FC Barcelona, der arbejder på at sælge hollandske Frenkie de Jong i den nærmeste fremtid.

Det kan dog blive vanskeligt for den catalanske klub at hente Bernardo Silva som afløser for Frenkie de Jong, da de prismæssigt er langt fra hinanden.

Ifølge Catalunya Radio skulle Manchester City nemlig kræve op mod 100 millioner euro for at give slip på Silva denne sommer.

Det er dog en pris, som Barca ikke har i sinde at betale. Derimod skulle de have forestillet sig en pris, der er langt lavere end de 100 millioner euro.

På trods af, at Silva har fået lov til at forlade den engelske klub denne sommer, ser det ud til, at de forsøger at prissætte ham på et niveau, hvor de ved, at Barcelona ikke kan være med.

– LÆS OGSÅ: Barcelona vil prioritere salget af disse 3 spillere

Af denne grund kan der ende med at blive sat en stopper for Barcelonas jagt på den portugisiske stjerne, hvis ikke City er villige til at sænke prisen markant.