FC København måtte onsdag aften se deres drømme om videre avancement i Champions League fordufte, da de blev besejret 1-3 af Manchester City på udebane.

Kampen på Etihad Stadium var en udfordring fra start, idet FCK hurtigt kom bagud 0-2 efter en række uheldige situationer.

Allerede efter fire minutter blev FCK-drømmen godt og grundigt slukket. Se Manchester Citys flotte mål her.

Manchester Citys Manuel Akanji og Julian Alvarez stod for målene, der satte danskerne under pres.

Citys andet mål kom efter et fælt drop af Grabara, som du kan se her.

Trods en dårlig start formåede FCK dog at vise karakter ved at reducere til 1-2 gennem Mohamed Elyounoussi, som med en flot afslutning sendte bolden i nettet efter en assist fra Orri Oskarsson.

Det flotteste ved målet var den vilde assist. Den kan du se her.

Efter pausen fortsatte FCK med at presse på for at finde vejen tilbage i kampen, men håbet blev effektivt slukket af Manchester Citys Erling Haaland, der med sin scoring til 3-1 kort før halvlegens afslutning, cementerede Citys dominans.

FCK forsøgte at skabe chancer, og indskiftningen af Roony Bardghji gav nyt håb, men trods en ihærdig indsats manglede den afgørende skarphed foran mål.

Manchester City kontrollerede spillet gennem størstedelen af anden halvleg og formåede at holde FCK fra fadet.

Selvom FCK havde perioder med godt spil, var det ikke nok til at vende opgøret, og kampen endte med en fortjent sejr til Manchester City.