Lionel Messis fremtid ser stadig meget usikker ud. Hans kontrakt udløber som bekendt med FC Barcelona til sommer, og han er derfor fri til at snakke med andre klubber, der skulle være interesserede i at hente ham.

LÆS OGSÅ: ‘Lionel Messis fremtid er nu tættere på Manchester City end Barcelona’

Manchester City er ofte blevet kædet sammen med Lionel Messi. Det er såmænd heller ikke overraskende, da de har Messis tidligere træner Pep Guardiola i spidsen, hvorfor det er et meget oplagt sted for Messi at tage hen.

De afviser dog nu, at de har været i kontakt med Lionel Messi.

“En talsperson fra Manchester City siger, at der ikke har været nogen tilbud, hverken i sommer eller siden, og der er ingen dialog med Messi, skriver Sky Sports,” der har talt med én fra den engelske klub.

Manchester City skulle dog angiveligt have gjort plads til Lionel Messi i lønbudgettet, men de kan ende med at få konkurrence fra Paris Saint-Germain, som også flere gange er blevet kædet sammen med Messi.

LÆS OGSÅ: Kane står på ønskelisten hos City og United: Så meget kræver Spurs for ham

Der er sågar flere af Paris Saint-Germains spillere, der offentligt har udtalt, at de ønsker at have Messi i klubben. Det samme har træneren sagt, Mauricio Pochettino, ligesom deres sportsdirektør.