FC Barcelona har flere gange været kædet sammen med Manchester City-angriber Raheem Sterling, der angiveligt selv er ‘meget interesseret’ i skiftet

Raheem Sterling har accepteret et skifte til Barcelona, fortæller den pålidelige Mundo Deportivo-journalist Gabriel Sans.

LÆS OGSÅ: Avis: Barcelona vil på indkøb i Valencia

Den engelske angriber er angiveligt ikke interesseret i at skrive under på en kontraktforlængelse med Manchester City. Derimod skulle han være ‘meget interesseret’ i et skifte til Camp Nou.

Den catalanske klub har efter sigende planer om at hente ham på en lejeaftale til januar. I kontrakten ønsker de at få indskrevet en obligatorisk købsoption, der lader dem købe ham til en fastsat pris til sommer.

Efter at have spillet et imponerende EM denne sommer, har Sterling haft svært ved at få hul på denne sæson, hvor det hidtil er blevet til kun to mål for den 26-årige angriber.

Hans manglende målbidrag handler dog i høj grad også om, at han tilbringe en del tid på bænken under Pep Guardiola. I de fleste af de kampe, hvor han har været på banen i denne sæson, er han blevet skiftet ind fra bænken.

LÆS OGSÅ: Coutinho sættes i forbindelse med overraskende klubskifte

I alt er det blevet til 115 mål og 80 oplæg i 302 kampe for Manchester City for den 26-årige angriber. Står det til ham selv, så vil han angiveligt hellere score mål på vegne af Barcelona i fremtiden. Der har dog været forlydender om, at Manchester City ikke er klar til at give slip på ham.