Den 19-årige Manchester City-forsvarsspiller træder snart ind i de sidste seks måneder af sin kontrakt i den blå del af Manchester. Den unge Eric Garcia har flere gange afvist, at han er villig til at forlænge sin kontrakt med klubben. Som et resultat af dette, kan han hentes på en fri transfer til sommer.

LÆS OGSÅ: FC Barcelona tager afstand til Arsenal-flop

TheAFCBell har for nylig rapporteret, at Arsenal har Garcia med i deres overvejelser, da Mikel Arteta er en stor fan. Samtidig er der også en lav risiko forbundet med dette, da det er en fri transfer. Det samme medie skriver dog også, at der er intens konkurrence fra FC Barcelona.

Meget tyder dog på, at Arsenal ikke bliver valget for Garcia. Fabrizio Romano har nemlig bekræftet, at det spanske talent drager til FC Barcelona, hvad enten det bliver i januar eller til sommer. Det hævdes også, at han har fået tilbudt en kontrakt med en femårig kontrakt.

LÆS OGSÅ: Fortsætter med at imponere: Fernandes nærmer sig Ronaldo

At acceptere et tilbud fra Arsenal ville naturligvis ikke give meget mening for Eric Garcia på dette tidspunkt. Derfor er der heller intet, der tyder på, at det er dette, han ender med at vælge. Derimod er det sandsynligvis kun et spørgsmål om tid, før man kan se ham iføre sig en FC Barcelona-trøje.