Manchester City virker ikke selv specielt interesserede i at sælge ham i sommerens transfervindue, men Aymeric Laporte selv øger presset på klubben, for at få dem til at sælge ham til Barcelona.

LÆS OGSÅ: Everton vil hente Neto: Disse afløsere overvejer Barcelona

Det skriver den spanske sportsavis Sport.

Laportes nuværende kontrakt med den engelske klub løber frem til 2025, hvorfor det altså ikke er en kontrakt, der udløber i den nærmeste fremtid.

Skal Barcelona have glæde af Laporte i forsvaret, er de derfor nødt til at købe ham. For Laporte, der tilsyneladende gerne vil til Barca, er det ikke just godt nyt. Han er nemlig indforstået med, at deres økonomiske situation medfører, at de potentielt ikke har råd til ham.

Barcelona har allerede hentet én forsvarsspiller i Manchester City denne sommer, da de har hentet den unge Eric García tilbage til det spanske. Den spanske forsvarer har allerede kendskab til Barcelona, da han er et produkt af La Masia.

Ifølge Transfermarkt har Laporte på nuværende tidspunkt en værdi på cirka 45 millioner euro, hvilket svarer til 334 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Avis: Serie A-klub vil hente Griezmann som afløser for stjernespiller

Der er endnu ingen forhandlinger mellem Aymeric Laporte og den catalanske storklub. Efter sigende skulle dette skyldes, at den spanske forsvarer for nuværende har fokus på at hjælpe det spanske landshold ved EM.