Manchester City var angiveligt klar til at tilbyde Raheem Sterling i en byttehandel, der ville sende Ansu Fati den anden vej

I løbet af sommerens transfervindue blev flere spillere rygtet væk fra Manchester City. En af dem, der blev rygtet væk, var Raheem Sterling.

LÆS OGSÅ: Premier League-klub vil hente United-spiller til januar

Efter sigende var den engelske klub klar til at tage afsked med den 26-årige angriber. Han ville dog kun få lov til at forlade Etihad Stadium, såfremt det rette bud dukkede op.

Den engelske klub modtog dog aldrig et bud, der levede op til, hvad de selv mener, at Sterling er værd. I denne sæson er det blevet til tre starter og fire indskiftninger på tværs af alle turneringer for Sterling.

Catalanske Sport skriver, at Premier League-mestrene var klar til at sende den 26-årige angriber til Barcelona. Her ville de forsøge at bruge ham i en byttehandel, der ville sende den kun 18-årige Ansu Fati den anden vej.

Som følge af de økonomiske problemer i den spanske klub, ville Barcelona kun tage afsked med Ansu Fati, hvis de fik et bud, der var for godt til at sige nej til.

Præsident Joan Laporta har flere gange gjort det klart, at et salg af Fati end ikke har været overvejet. Ifølge Sport ville klubben dog have følt sig tvunget til at acceptere, hvis et højt bud pludselig dukkede op.

LÆS OGSÅ: Barcelona henter tyrkiske ligas yngste målscorer

Den 18-årige stjerne, der har været ude i mere end 10 måneder med en alvorlig knæskade, forventes at vende tilbage til banen på søndag, hvor den catalanske klub skal spille mod Levante.