FC Barcelona har vist stor interesse for Raheem Sterling, men Manchester City vil have Ousmane Dembélé i bytte for angriberen

Ifølge det catalanske medie El Nacional er Pep Guardiola meget interesseret i at bringe Ousmane Dembélé til England. Derfor ønsker han angiveligt at tilbyde Sterling i en byttehandel for Dembélé.

LÆS OGSÅ: Paul Pogba har besluttet sig

Ousmane Dembélé blev hentet til Barcelona fra Borussia Dortmund i sommeren 2017, hvor han blev hentet som afløser for Neymar. I de seneste fire år har han dog gjort meget lidt for at bevise, at han er i stand til at afløse den brasilianske stjerne.

Siden sin ankomst til Camp Nou er det blevet til 118 kampe for Barcelona, hvori han har bidraget med 30 mål og 21 oplæg. Den franske angriber er dog stadig en eftertragtet spiller, og nu er der forlydender om, at Manchester City er en potentiel bejler.

Interessen fra Manchester City er relativt overraskende, da det alment kendt, at Dembélé har kæmpet med mange skader. Teoretisk set vil han måske være en god tilføjelse til truppen, men hvis han ikke er kampdygtig det meste af tiden, vil han tilføre meget lidt værdi.

Dembélé kunne være en langsigtet afløser for Raheem Sterling, som har været kædet sammen med Barcelona. Angiveligt skulle det være denne interesse, der har fået Manchester City til at overveje at indgå denne byttehandel.

LÆS OGSÅ: Koeman er sikker: Ingen plads til disse to spillere i truppen

Flere medier har rapporteret, at Sterling er åben for et skifte til den catalanske klub, men Barcelona arbejder dog også på at forlænge med Dembélé. Ifølge El Nacional vil City dog kræve franskmanden som en del af en byttehandel med Sterling.