Manchester City vil angiveligt hente forstærkninger i FC Midtjylland. Her har de udset sig den kun 20-årige Gustav Isaksen, der fik sit store gennembrud i den nyligt overståede sæson.

LÆS OGSÅ: Avis: La Liga-træner insisterer på at få Braithwaite

Her præsterede han på fornem vis i flere af holdets kampe i Superligaen, hvilket har medført, at han har spillet sig til en mere eller mindre fast plads i truppen.

Nu ser det ud til, at der er flere klubber, der har fået øjnene op for det 20-årige talent, efter præstationerne i sidste sæson. FCM-kometen siges at have tiltrukket sig opmærksomhed fra den engelske storklub Manchester City, som Pep Guardiola står i spidsen for.

Sådan lyder det ifølge Indkast fra B.T. i deres podcast ‘Transfervinduet’, hvor de fortæller, at den engelske storklub har taget kontakt til den midtjyske klub.

Foto: Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images

Efter sigende skulle Manchester City have henvendt sig til den danske klub, da de har et ønske om at lokke Gustav Isaksen til klubben. Det er dog ikke planen, at han skal integreres i deres førsteholdstrup, men derimod vil de tilknytte ham deres akademi.

På trods af, at det er en stor mulighed, siger B.T. i deres podcast, at et skifte til City ikke er noget, der er på tale i øjeblikket. Årsagen til dette skulle være, at den 20-årige spiller har udsigt til at få endnu mere spilletid for den midtjyske klub i den kommende sæson.

Det er naturligvis ikke bekræftet, men det hævdes, at det er det unge talents egen agent, Preben Lundbye, der har valgt at lukke dørene for et skifte til Manchester City. Det udelukkes dog ikke, at det kan komme på tale på et senere tidspunkt.

LÆS OGSÅ: Officielt: FC København henter målmand i Manchester United

Isaksens nuværende kontrakt med den danske Superliga-klub løber frem til 2024. Han har allerede spillet 45 kampe for førsteholdet, til trods for sin unge alder. På tværs af de 45 kampe er det blevet til tre mål og to oplæg for den 20-årige spiller.