Manchester United og Manchester City står til at skulle kæmpe om at sikre sig underskriften fra den 18-årige nuværende Palmerias-angriber Gabriel Veron. Det skriver mediet Don Balon.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United-transfermål har bedt agent forhandle om skifte til Old Trafford

Veron er kendt som en yderst lovende 18-årig, der gennemsnitligt bidrager med et mål hver time, han er på banen i den brasilianske Serie A. Det er en statistik, han har formået at opretholde gennem hele denne sæson.

Med en statistik som denne, der må siges at være yderst imponerende i så ung en alder, er det ikke overraskende, at han er en eftertragtet spiller blandt flere klubber. Det er dog hovedsageligt de to Manchester-klubber, der har vist interesse i den 18-årige angriber.

Da både Edinson Cavani og Sergio Agüero, der er begge er blandt deres respektive klubbers bedste angribere, ældes hurtigt og er på korte kontrakter, er både United og City nødt til at sikre, at de finder langsigtede afløsere til offensiven.

LÆS OGSÅ: Ekspert: Manchester United har brug for denne type spiller

Sandsynligvis kommer ingen af de to klubber til at begrænse deres indkøb til den målfarlige teenager fra Brasilien. Don Balon skriver dog, at begge klubber viser interesse i Veron, som menes at have en pris på de føromtalte 300 millioner kroner.