Januars transfervindue kan blive det sidste transfervindue i Manchester United for Anthony Martial, der er tæt på et skifte til Sevilla.

I lang tid har det set ud til, at Anthony Martial forlader Manchester United i januars transfervindue. Intet er faldet på plads endnu, men et skifte til La Liga ser ud til at nærme sig.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona i forhandlinger om Dest-byttehandel

Ifølge den anerkendte transferjournalist Fabrizio Romano har Anthony Martial været meget klar omkring, at han ønsker at forlade De Røde Djævle.

Årsagen til, at den 26-årige franskmand ønsker at søge nye græsgange er, at han får meget begrænset spilletid i den engelske klub. Her er nemlig langt nede i hierarkiet under Ralf Rangnick.

Står det til den franske angriber, vinker han derfor farvel til Manchester United i det kommende transfervindue. Ifølge Fabrizio Romano skulle Sevilla og dermed La Liga være en af hans foretrukne destinationer.

Selvom der har været forhandlinger mellem spiller og klub, er der endnu ikke opnået enighed. Derfor er et skifte endnu ikke faldet helt på plads for Martial.

Romano rapporterer, at det er hans løn, der er problemet. Skal et skifte til Sevilla blive en realitet, ser det derfor ud til, at han bliver nødt til at acceptere en lønnedgang.

Ifølge Eurosport har han en ugeløn, der lyder på 250.000 pund, hvilket svarer til cirka 2,2 millioner danske kroner. En sådan løn har de ikke råd til at betale ham i Sevilla, og det kan ende med at sætte en stopper for et skifte.

LÆS OGSÅ: Bekræftet: Barcelona henter Manchester City-stjerne

I denne sæson er det kun blevet til 10 optrædener for Anthony Martial. I alt har det givet ham 359 minutter på banen, hvilket er svarende til ca. 35 minutter pr. kamp. Han har i de 10 optrædener bidraget med et enkelt mål.