I Premier League blev det bekræftet, at seks klubber var gået sammen om at støtte forslaget om at etablere en udbryderliga, den såkaldte Super League. Manchester United var én af de førnævnte klubber, som var med til at stifte Super League, som dog onsdag blev trukket tilbage.

LÆS OGSÅ: Super League-klubber skal straffes hårdt: Håber Perez straffer med bøde på 862 mio. kroner

Ed Woodward, Manchester Uniteds viceformand, valgte at smide endnu en bombe midt i denne tumult, da han meldte ud, at han ville forlade Manchester United ved udgangen af dette år. Det er dog tid til at rette øjnene mod Joel Glazer, Manchester United-ejer, som nu har udsendt et åbent brev, der er rettet mod klubbens mange fans.

Han lægger ikke skjul på, at Super League var en fejl fra deres side. Han ønsker at rette op på fejlen, da han håber, at fansene igen vil kunne have tillid til ham samt ledelsen.

”I løbet af de sidste par dage har vi alle været vidner til den store lidenskab, som fodbold genererer, og den dybe loyalitet, som vores fans har for denne fantastiske klub,” skriver Glazer.

”I tydeliggjorde jeres modstand mod den europæiske Super League, og vi har lyttet. Vi tog fejl, og vi vil vise, at vi kan rette tingene op igen.”

”Selvom sårene er nye, og jeg forstår, at det vil tage tid, før arrene heles, er jeg personligt forpligtet til at genopbygge tilliden til vores fans og lære af det budskab, I leverede med stor overbevisning.”

LÆS OGSÅ: Kilder tæt på Agüero: Han har besluttet sig for sin næste klub

”Vi fortsætter med at mene, at europæisk fodbold skal være mere bæredygtigt gennem hele pyramiden på lang sigt. Vi accepterer dog fuldt ud, at Super League ikke var den rigtige vej til at gøre det.”

Han slutter af med at skrive, at man som verdens største fodboldklub, ikke kan gøre andet end at beklage uforbeholdent for den uro, de har skabt. Han kommer derfor til at gøre alt, han kan, for at rette op på fejlen.