Det har tilsyneladende ikke være tom luft, en italiensk journalist tidligere har sendt ud. Manchester United er nemlig blevet tilbudt muligheden for at skrive kontrakt med Hakan Çalhanoğlu. De har dog gjort det klart, at de ikke har i sinde at tage imod chancen.

LÆS OGSÅ: Keane om Man U-trio: De vinder aldrig titler med dem på holdet

I sidste uge skrev flere italienske medier, at Manchester United var i færd med at forhandle med den 26-årige AC Milan-spiller. Det er ligeledes sidenhen blevet bekræftet af Sport Bild-redaktør Christian Falk, der i foldboldkredse er kendt som værende en pålidelig herre.

Tyrkerens kontrakt i AC Milan udløber til sommer, hvorefter han er tilgængelig på en fri transfer. The Athletic har desuden kunne bekræfte, at spillerens agent har forsøgt at tilbyde ham til Manchester United. I Manchester har de dog ikke haft den store interesse for AC Milan-profilen.

LÆS OGSÅ: Scholes raser: Aldrig set United så dårlige på Old Trafford

Midtbanespillere er dog ikke just noget, der er mangel på, og bestemt ikke dem, der foretrækker at spille på 10’er-positionen. Netop derfor har Manchester United ikke nogen interesse i at give et kontrakttilbud til AC Milan-spilleren.