Manchester United er ikke eneste Premier League-interesse for Lyon-spiller

Nicolai Busekist — 09. nov 2020 11:48
Foto: Shutterstock

Manchester United må finde sig i, at de ikke er den eneste Premier League-klub, der har interesse i at hente Moussa Dembélé i Lyon. Den franske angriber står på ønskelisten hos flere europæiske klubber.

LÆS OGSÅ: Tidligere United-angriber: Manchester United har brug for fire nye spillere

Den franske angriber har bevist sit værd, og har vist, at han er en troværdig og alsidig herre i front. Det er der selvfølgelig mange europæiske klubber, der ønsker at drage nytte af, hvorfor de ønsker at tilføje ham til truppen.

I løbet af sin professionelle karriere har franske Moussa Dembélé været direkte involveret i 167 mål i 275 mål. Det vidner selvfølgelig om, at han er rigtig dygtig i front.

Det er dog ikke blot i hjemlige ligaer, at Dembélé har vist, at man kan stole på, at han sætter bolden i mål. Han har nemlig også scoret adskillelige mål i Champions League, hvorfor han beviser, at han også kan score mål på den internationale scene.

Det er naturligvis på baggrund af dette, at han er blevet en særdeles eftertragtet herre. Manchester United er dog angiveligt ikke den eneste klub i Premier League, der ønsker at hente den franske angriber til England.

LÆS OGSÅ: AC Milan vil have Manchester United-back på permanent aftale

Ifølge The Sun er West Ham nemlig også begyndt at lure på den 24-årige, som skiftede til Lyon fra Celtic i 2018 for omkring 20 millioner pund ifølge Transfermarkt.

Andre læser

Kommentarer

  1. Der er intet indhold

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Følg Fodboldnyheder

Partnere