Der bør ikke herske nogen tvivl om, at Anthony Martial har haft en svingende sæson i denne sæson. Hans præstationer og resultater har derfor ikke været så konsekvente, som mange fans sikkert gerne så, at de var.

LÆS OGSÅ: Manchester United vil gå på rov hos rivalerne

Ikke desto mindre er han på det seneste begyndt at vise bedre takter. Det var også noget, han viste i opgøret mellem Frankrig og Kasakhstan, der tørnede sammen søndag eftermiddag.

Her kunne Manchester Uniteds fans nemlig se en præstation, der mest af alt mindede dem om franskmandens gode dage. Derfor er der sandsynligvis også mange fans, der håber på, at han kan præstere på samme, når han vender tilbage til klubben.

Ved franskmændenes anden scoring blev Anthony Martial omsider en del af en målgivende aktion. Her formåede han nemlig på fin vis at assistere FC Barcelonas Ousmane Dembélé.

Generet leverede Martial en præstation, der var opløftende for de mange Manchester United-fans, der fulgte med hjemme fra stuerne. En stor del af dem, der så med, var også hurtige til at give udtryk for, at de godt kunne lide, hvad de så.

LÆS OGSÅ: Medie: Disse spillere bør Manchester United hente til sommer

En række af dem, der har givet udtryk for, at de var glade for at se Martial præstere, skrev det på Twitter. Dem kan du se et udpluk af herunder: