Manchester United har været sat i forbindelse med flere spillere denne sommer. En spiller, som de dog gentagende gange har været kædet sammen med, er Atletico Madrids Saul Niguez.

LÆS OGSÅ: Barcelona nærmer sig forlængelse med løntung spiller

Allerede sidste sommer florerede der rygter om, at Manchester United ville købe Saul. Nu ser det ud til, at United ikke har skrinlagt deres interesse for den 26-årige midtbanespiller.

Ifølge Daily Mirror har Saul nemlig fået tilladelse til at forhandle med andre klubber, da han angiveligt ønsker at forlade Atletico Madrid. Han har denne sommer været kædet sammen med flere klubber, herunder Barcelona.

Der har nemlig været forhandlinger mellem Barcelona og Atletico Madrid. Disse forhandlinger skulle have handlet om en byttehandel mellem Antoine Griezmann og Saul Niguez, men de er dog ikke blevet til noget – og Saul rygtes nu til England.

Foto: Quality Sport Images/Getty Images

Det siges desuden, at det både Manchester United og Liverpool i højere trækker i den spanske midtbanespiller. Af de to klubber skulle det ifølge Daily Mirror være Manchester United, der er i den bedste position til at sikre sig midtbanespilleren.

Den britiske avis skriver desuden, at Sauls repræsentanter vil flyve til England i den kommende tid. Formålet med rejsen til England er at finde en ny klub til den 26-årige midtbanespiller – og det kunne meget vel ende med at være De Røde Djævle.

LÆS OGSÅ: Inter prissætter angrebsstjerne: Så meget skal han koste

Flere medier peger nemlig på Manchester United som favoritter til at sikre sig hans underskrift. Der har dog endnu ingen snak været om pris. Ifølge tyske Transfermarkt er hans markedsværdi vurderet til 40 millioner euro, men det har Manchester United næppe lyst til at betale.