Det siges, at Ed Woodward, executive vice-chairman hos Manchester United, ikke vil tøve med at fyre Ole Gunnar Solskjær, hvis klubben fortsætter med at underpræstere.

De led et nederlag til Crystal Palace i deres åbningskamp i Premier League. Det formåede de at få vendt mod Brighton, men det var med nød og næppe.

Det skulle have været startskuddet på en lang række sejre, men efter nederlaget på 6-1 mod Tottenham, er Ole Gunnar Solskjær angiveligt ude i sin sidste chance hos De Røde Djævle.

Ole skal præstere

The Mirror skriver, at Woodward skal se en kæmpe forbedring i Premier League, hvis han ikke skal fyre Solskjær. Det vil dog blive svært at fyre en klublegende, men han ønsker at gøre, hvad der er bedst for klubben.

Mirror skriver også, at efter rygter om et Pogba-skifte til Real Madrid, ønsker man en mere fremtrædende træner i United.

Ole Gunnar Solskjær er dog ikke den eneste, der er under massiv kritik. Også Ed Woodward selv bliver kritiseret, efter han ikke formåede at få en underskrift fra Jadon Sancho.

Manchester United har et svært program i de kommende uger, hvor de tørner ud mod Newcastle, Chelsea, Arsenal og Everton. De skal også spille Champions League, hvor de skal møde PSG og RB Leipzig på hjemmebane.