Skal man tro en række spanske medier, er Manchester United i forhandlinger med ikke blot én, men to Real Madrid-forsvarsspillere. Efter sigende forhandler The Red Devils nemlig med både Lucas Vazquez og Raphael Varane.

LÆS OGSÅ: Manchester United-stjerne har spillet med skader i to år

Særligt sidstnævnte skulle de være interesserede i, da han har været et transfermål siden Sir Alex Ferguson-æraen. For første gang i næsten et årti ligner det faktisk, at et skifte til Manchester United kunne blive en realitet.

Ifølge mediet ABC har United gjort det klart, at de ønsker at signe den 27-årige verdensmester, som Real Madrid næsten har opgivet at forlænge med. Hans nuværende kontrakt udløber i 2022, og hvis ikke han forlænger inden sommer, har klubben planer om at sælge ham.

Eduardo Inda, der er Real Madrid-ekspert og redaktør for OK Diario, har til det populære tv-show El Chiringuito forklaret situationen:

“I Real Madrid går man nu ud fra, at Varane vil forlade klubben denne sommer, måske for Manchester United, som har elsket ham gennem lang tid. Real Madrid bliver nødt til at generere penge via spillersalg, hvis de skal undgå et underskud,” sagde han.

Prisen er dog ikke lav, da Real Madrid angiveligt kræver 60-70 mio. euro for Varane. Det er svarende til mellem 446 mio. kr. og 520 mio. kr. Det er dog ikke tilfældet for Lucas Vazquez, der potentielt kan hentes ganske gratis.

LÆS OGSÅ: Prisskilt på 300 mio.: Premier League-profil åben for United-skifte

Hans nuværende kontrakt udløber nemlig til sommer, og han har allerede afvist en forlængelse med lønnedgang. Efter sigende skulle Manchester United være villige til at give ham en mere lukrativ aftale, end hans nuværende, der lyder på 3,5 mio. euro (26 mio. kr.) pr. sæson.