Manchester United og Erik ten Hag har planer om at styrke forsvaret til sommer. I denne forbindelse har de forhørt sig om Barcelona-forsvarer Sergino Dest.

De Røde Djævle har på det seneste været sat i forbindelse med den 21-årige Sergino Dest. Erik ten Hag har nemlig planer om at hente en ny højreback, og har til dette formål udset sig Dest.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil hente 31-årig Manchester City-stjerne

Barcelona skulle angiveligt være åbne for at sælge ham denne sommer, men det kræver dog, at det rette bud kommer. Ifølge Sportsmole er den spanske klub klar til at sælge ham for omtrent 25 millioner euro.

Dette kan være en pris, der virker tiltalende for den engelske storklub, der – som sagt – er på jagt efter en ny højreback i det kommende transfervindue.

Grunden til, at Manchester United skulle være på jagt efter en ny højreback er, at Erik ten Hag har planer om at sende Aaron Wan-Bissaka videre denne somer – enten i form af et salg eller en lejekontrakt.

Han har planer om at beholde Diogo Dalot, men hvis det ender med, at Wan-Bissaka bliver sendt til en ny klub, er der behov for endnu en spiller, der kan dække ind på højrebackpositionen.

LÆS OGSÅ: Laporta giver opdatering på Dembélé-situation

Ten Hag har tidligere arbejdet med Sergino Dest i Ajax, og skulle være meget interesseret i at blive genforenet. Det samme skulle i øvrigt gælde for den unge forsvarsspiller.