Det er ikke nogen hemmelighed, at Manchester United er blevet kædet sammen med flere forskellige spillere forud for sommerens transfervindue.

LÆS OGSÅ: Ferdinand ønskede denne træner som Ferguson-afløser

En stor del af de spillere, de er blevet sat i forbindelse med, spiller i øjeblikket i La Liga. Derfor kunne meget også tyde på, at Manchester United ender med at hente en eller flere La Liga-spillere til sommer.

Efter sigende skulle deres førsteprioritet være at hente Jules Kounde i Sevilla, da de ønsker at hente en spiller, der kan styrke deres miterforsvar.

Det kan dog heller ikke udelukkes, at de i stedet vælger at rette deres fokus mod Villarreals Pau Torres. Han har en frikøbsklausul, der lyder på omkring 45 millioner pund, mens de er nødt til at slippe omkring 80 millioner pund for Kounde. Det skriver medierne La Razon og Goal.

Hertil skriver det engelske medie Manchester Evening News også, at Real Madrid skulle være parate til at sælge Raphael Varane til Manchester United. Han kan derfor også meget vel havne i den engelske klub.

Årsagen til, at Los Blancos har planer om at sælge Raphael Varane er, at de har været nødt til at erkende, at de ikke vil få succes med at få den franske spiller til at forlænge sin kontrakt.

LÆS OGSÅ: Paul Scholes: Derfor skal Bruno ikke vinde Årets Spiller

Ifølge Manchester Evening News er det derfor ikke usandsynligt, at han ender i den røde del af Manchester, da de tidligere har udvist interesse for ham.