Det er ikke nogen hemmelighed, at Juventus rigtig gerne vil bringe Paul Pogba tilbage til Torino. Faktisk er deres interesse for at få dette til at ske så stor, at de har tilbud fire forskellige spillere i bytte for franskmanden, men de er alle blevet afvist af De Røde Djævle.

LÆS OGSÅ: Arsenal forsøgte at leje Barcelona-spiller, før de hentede Martin Ødegaard

Pogba havde, hvad mange mener er den bedste periode i sin karriere, i de fire år, hvor han spillede i Torino-klubben. Og nu vil de italienske mestre have ham tilbage. Et skifte kan derfor sagtens komme på tale, men det kræver dog, at de to klubber kan blive enige, hvilket hidtil ikke er lykkedes for dem.

Det italienske medie Calciomercato skriver nu, at Juventus har tilbudt hele fire forskellige spillere i bytte for den franske spiller. Det har dog ikke været af interesse for Manchester United, der har afvist alle fire spillere.

Forhandlingerne mellem de to klubber tog sin begyndelse i april sidste år, hvor Juventus lagde ud med, at Manchester United kunne vælge mellem henholdsvis Douglas Costa eller Miralem Pjanic.

På dette tidspunkt gjorde De Røde Djævle det klart, at de kun var interesseret i at handle kontant. Samtidig understregede de også, at de ville have 100 millioner euro for franskmanden. Det er svarende til godt og vel 743 millioner kroner.

Herefter forsøgte Juventus sig med at tilbyde den engelske klub både Aaron Ramsey og Adrien Rabiot, men De Røde Djævle holdt fast i deres mening om, at det skulle være en kontant handel, hvorfor et spillerbytte ikke kunne komme på tale.

LÆS OGSÅ: Følelsesladet Neymar: "Jeg ved ikke, hvor meget mere jeg kan klare"

Den italienske storklub har dog ikke mistet interessen for franskmanden, hvorfor de sandsynligvis vil forsøge sig igen til sommer.