Ifølge den spanske avis AS har Manchester United afgivet et stort bud på en Atletico Madrid-spiller. Den engelske klub har i lang tid været sat i forbindelse med Marcos Llorente, og nu tyder det på, at der er hold i rygterne. I hvert fald har det spanske medie rapporteret, at de har afgivet et bud på ham.

LÆS OGSÅ: Nyt billede lækket: Ny Manchester United-udebanetrøje med ny sponsor

Efter sigende skulle De Røde Djævle har afgivet et bud, der lyder på 80 mio. euro. Det er svarende til 600 millioner danske kroner. Det spanske medie skriver dog, at dette er et bud, der inkluderer diverse bonusser, hvorfor det reelle bud naturligvis er en kende lavere, end de 600 mio. kr.

Ifølge AS skulle det ikke være utænkeligt, at de beslutter sig for at tage imod tilbuddet. Atletico Madrid har nemlig været hårdt ramt under pandemien, hvilket har fået stor indflydelse på økonomien. At de har misset Champions League har bestemt heller ikke gjort det bedre for økonomien.

Dog er dette ikke ensbetydende med, at Marcos Llorente selv er interesseret i et skifte. Efter alt at dømme skulle han nemlig være rigtig glad for at være i den spanske klub. Faktisk er han så indstillet på, at Madrid er hans fremtid, at han er i færd med at bygge et helt nyt hus.

LÆS OGSÅ: Bailly kræver svar fra Solskjær, før han underskriver kontraktforlængelse

Dog mener det spanske medie at vide, at Manchester United er villige til at fordoble hans nuværende løn. Det er naturligvis et parameter, der kan være med til at overbevise Llorente om et skifte til det engelske.