Ifølge mediet Eurosport er der flere forsvarsspillere, der er i søgelyset hos Manchester United forud for sommerens transfervindue. Angiveligt skulle det i særdeleshed dreje sig om Villarreals Pau Torres og Sevillas Jules Koundé.

LÆS OGSÅ: To Premier League-klubber kæmper om gratis Real Madrid-profil

Derudover skriver mediet også, at de holder et nøje øje med Raphale Varanes situation i Real Madrid, der eventuelt kan blive mulig at hente. Den sidste af de fire forsvarsspillere, der er på radaren på Old Trafford, er Ibrahima Konáte, der i dag spiller for RB Leipzig. Ham har Liverpool efter sigende også et godt øje til.

Ifølge Eurosport skulle Liverpool være meget opsatte på at indgå en aftale med den 21-årige franske forsvarer. Samtidig skriver mediet, at klubben allerede skulle være tæt på at indlede forhandlingerne med RB Leipzig, hvilket de håber på vil holde andre klubber væk.

Manchester United er blandt de klubber, der kan udfordre Liverpool i forhold til købet af Konaté. Det er dog ikke blot De Røde Djævle, der har ham på radaren, da London-klubben også skulle være en mulig bejler til midterforsvareren. Dog er der ingen af de to klubber, der ifølge Eurosport har taget de første skridt i jagten på den 21-årige franskmand.

Eurosport skriver, at The Red Devils helst så, at det ikke ville blive nødvendigt at handle ind til denne position, da man hellere ville bruge pengene på andre positioner.

LÆS OGSÅ: Ed Woodward i dilemma: Sommersalg eller kontraktforlængelse?

Mediet skriver bl.a., at de kan ende med at sige farvel til midtstopperen Eric Bailly, hvilket vil betyde, at de er nødt til at købe en afløser. Mulighederne er ganske vist mange for Manchester United, men de undgår dog næppe at skulle have den store pengepung frem.