Manchester United står over for en større omstrukturering, og alt tyder på, at den engelske landstræner Gareth Southgate er øverst på ønskelisten til at overtage roret efter Erik ten Hag.

Dette fremgår af oplysninger fra mediet FootMercato, der rapporterer, at samtalerne mellem parterne allerede er godt i gang.

Southgate anses internt i klubben for at være den ideelle kandidat til at lede Manchester Uniteds fremtidige projekt.

Trods manglende enighed på nuværende tidspunkt, forløber forhandlingerne positivt, og en aftale kunne snart være på plads.

Manchester Uniteds ledelse har en klar intention om at få aftalen på plads inden for de kommende uger, men ønsket fra Jim Ratcliff og Dave Brailsford er, at offentliggørelsen af Southgates ansættelse først skal ske efter Euro 2024.

Dette skyldes, at England anses for at have gode chancer i turneringen, og en for tidlig annoncering kunne skabe unødvendig uro.

Til trods for at Erik ten Hag stadig officielt er i spidsen for Manchester United, spekuleres der i, at hans dage kan være talte. Med en skuffende sæson bag sig, hvor der ikke er vist tegn på forbedring, står han over for en mulig fyring.

Southgate ses som en leder, der kan bringe Manchester United i den rigtige retning, og hans popularitet samt overbevisende ledelsesstil har gjort ham til førsteprioritet i klubbens søgen efter en ny manager.