Der har været utal af rygter om, at Paul Pogba er på vej væk fra Manchester United. Rygterne er kommet i perioder, hvorfor det har været lidt af en rutsjebanetur for franskemanden i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Chelsea vil kæmpe med Manchester United om Barcelona-wonderkid

I lang tid var der også rygter om, at han ville forlade De Røde Djævle til sommer, men de gik dog stille og roligt i sig selv igen. Nu har de dog fået nyt liv, efter den spanske presse er begyndt at spekulere i, om Manchester United er i gang med at lede efter en afløser til Paul Pogba.

Den spanske aivs AS skriver i dag, at De Røde Djævle har udset sig en erstatning for Paul Pogba, hvis det skulle ende med, at den franske midtbanespiller forlader klubben i det kommende transfervindue. Den spanske avis peger på, at det skulle være Eduardo Camavinga, der skulle fungere som afløser for Paul Pogba.

Den 18-årige franskmand, der i skrivende stund spiller for Rennes, skulle efter sigende være mulig at købe for en sum, der lyder på et sted mellem 30 og 40 mio. euro. Det er svarende til mellem 225 og 300 mio. kr.

Den økonomiske situation i Rennes har medført, at de på en eller anden vis er nødt til at skrabe penge sammen. Derfor kan det ikke udelukkes, at de beslutter sig for at sælge den unge Camavinga, da han er et af deres bedste salgsemner, eftersom hans kontrakt udløber i 2022.

LÆS OGSÅ: Officielt: Manchester United forlænger med stortalent

Desuden er det også værd at nævne, at Camavinga har skiftet agent, så han nu bliver repræsenteret af den erfarne Jonathan Barrett, der særligt er kendt for sine gode forbindelser i Premier League.