I lang tid har der været spekulationer om Cristiano Ronaldos fremtid. Nu har Manchester United besluttet, at han kan forlade klubben til sommer.

Cristiano Ronaldo har ikke fået den tid i Manchester United, som han havde regnet med, da han i sommer forlod Torino til fordel for Manchester.

LÆS OGSÅ: Leder efter Alba-afløser: Barcelona har 3 spillere på radaren

Det har medført, at der er opstået tvivl om, hvorvidt han fortsat er at finde på Old Trafford i næste sæson.

Nu skriver britiske Mirror, at Manchester United er villige til at lade Cristiano Ronaldo forlader klubben til sommer, såfremt han beslutter sig for dette.

Dette er dog ikke ensbetydende med, at den portugisiske stjerne har besluttet sig for, at han vil vinke farvel til livet i Manchester til sommer.

Ifølge Mirror afhænger det i høj grad af, om De Røde Djævle formår at kvalificere sig til Champions League. Gør de ikke det, ønsker han at forlade klubben.

Det vides ikke, om Cristiano Ronaldo har udset sig en bestemt destination. Han har dog været kædet sammen med flere klubber, herunder franske Paris Saint-Germain.

LÆS OGSÅ: Barcelona og tre andre klubber kæmper om Andreas Christensen

Til trods for, at De Røde Djævle vil lade Ronaldo forlade klubben, hvis han vil, betyder det ikke, at de håber på dette. Tværtimod håber de på, at han fortsat er i klubben i næste sæson.