Manchester United er fortsat ivrige efter at hente Frenkie de Jong, men vil dog ikke hente ham for enhver pris.

De Røde Djævle har et stort ønske om at hente Frenkie de Jong til Old Trafford, hvor han kan blive genforenet med Erik ten Hag, som han spillede under i Ajax.

LÆS OGSÅ: Åbne for salg: Barcelona har prissat Memphis Depay

Hidtil er det dog ikke gået, som de havde regnet med, at det ville gå. Det er nemlig endnu ikke lykkedes dem at få en aftale i stand.

FC Barcelona har skruet godt op for prisen, og har hidtil ikke givet udtryk for, at de skulle være klar til at gå ned i pris.

Ikke nok med det, så har SPORT også meldt, at Frenkie de Jong faktisk slet ikke har den store interesse i at forlade den spanske klub denne sommer.

Som følge af dette, har man nu besluttet sig for at se sig om efter et alternativ til den unge hollænder – og dette alternativ har de fundet.

Ifølge Fichajes har De Røde Djævle besluttet sig for, at de vil forsøge at bringe Youri Tielemans til Old Trafford, hvis De Jong afviser et skifte.

LÆS OGSÅ: Medie: Mohamed Salahs fremtid afgjort

Til trods for, at Barca har et stort ønske om at sælge ham, kan det nemlig ende med at han blive i Barca. Sker det, så skulle Tielemans være det foretrukne valg hos Erik ten Hag.