Manchester United er blot én blandt flere Premier League-klubber, der efter sigende holder et skarpt øje med Ben White, der i skrivende stund spiller i Brighton & Hove Albion. Både Chelsea og Liverpool er også nævnt som klubber, der har udvist interesse for ham.

LÆS OGSÅ: To Manchester United-spillere udtaget til månedens PL-hold

Den 23-årige spillere har havde en vital rolle for Leeds United under deres triumf i 2019/20-sæsonen i Championship. Efterfølgende er det lykkedes for Ben White at etablere sig selv som fast mand i forsvaret i Brighton, efter at være vendt tilbage til klubben.

Til trods for, at klubben ikke har opnået resultater, der er værd at læse om, har den 23-årige forsvarer dog formået at levere præstationer, der skiller sig ud fra mængden. På baggrund af dette, har der været tale om, at han har været på vej til Liverpool, da Jürgen Klopp ser ham som en ideel partner til Virgil van Dijk.

Nu hæver Sky Sports News dog, at det ikke længere blot er Liverpool, men også Chelsea og Manchester United, der holder øje med den engelske forsvarsspillers udvikling. Alle tre klubber han potentielt gå på markedet med henblik på at hente defensive forstærkninger snart.

LÆS OGSÅ: Månedens spiller i Manchester United er kåret

Mediet skriver også, at Liverpool overveje at skrive kontrakt med en ny forsvarsspiller allerede i det kommende transfervindue, da både Virgil van Dijk og Joe Gomez er ude med skader. Dog siges det, at de på nuværende tidspunkter kigger andre vej, end White.