Anthony Elanga har, trods sin unge alder, allerede været i Manchester United i mange år. Den 18-årige akademispiler har nemlig været en del af De Røde Djævle siden han var blot 12 år gammel. I denne tid har han udviklet sig markant, og har vist sig at være et af akademiets største talenter.

LÆS OGSÅ: Medie: Derfor tilbydes Ole Gunnar Solskjær kontraktforlængelse

Det er naturligvis også som følge af dette, at Manchester United har besluttet sig for at tilbyde den unge kantspiller en ny kontrakt. Den engelske klub bekræfter, at han har skrevet under på en ny kontrakt, som de selv oplyser som værende en ‘long term contract’. Det tyder derfor på, at han har bundet sig til klubben i mange år.

Manchester United har selv bekræftet, at han har skrevet under på sin nye kontrakt på deres officielle hjemmeside, ligesom de har delt ovenstående billede af Anthony Elanga og United-manager Ole Gunnar Solskjær.

Den svenske spiller, der har camerounske rødder, har endnu ikke haft sin debut på Manchester Uniteds førstehold. Derimod har han spillet 16 gange for klubbens U23-hold i denne sæson. I de 16 kampe er det blevet til otte mål og tre oplæg for den 18-årige Anthony Elanga.

LÆS OGSÅ: Borussia Dortmund stjæler endnu et stortalent fra Manchester United

Nyheder om, at Elanga har skrevet under på en ny kontrakt med United kommer kort tid efter, at et andet af klubbens store talenter, Hannibal Mejbri, også har skrevet under på en ny aftale.