Manchester United har efter sigende rettet deres fokus mod at skrive kontrakt med den 29-årige Real Madrid-angriber Lukas Vazquez forud for januarvinduet. Det er der flere engelske medier, der skriver, som angiver Madrid-mediet Defensa Central som kilde.

LÆS OGSÅ: Trænerlegende råder Pirlo til at droppe Pogba

Vazquez spiller oprindeligt som winger, men flere gange i denne sæson har indtaget rollen som back, hvor han har afløst skadede spillere som Alvaro Odriozola og Dani Carvajal. I disse tilfælde har han også leveret imponerende defensive præstationer, hvorfor han faktisk vil kunne give konkurrence til Aaron Wan-Bissaka i Manchester United.

Hans nuværende kontrakt med Real Madrid udløber til sommer, hvorfor La Liga-klubben gerne ser, at han bliver solgt i januarvinduet. Gør han ikke det, får de nemlig ikke penge for ham. Ifølge Defensa Central er United villige til at tilbyde Madrid-klubben 15 millioner euro for Vazquez.

LÆS OGSÅ: Liverpool-stjerne skal træffe stor beslutning: Liverpool eller Barcelona?

Hvis det skal blive en realitet, at Manchester United bringer den 29-årige angriber til Premier League, kræver det dog, at Real Madrid er villige til at acceptere en lav pris. En anden mulighed er at vente til sommer, men på en fri transfer vil De Røde Djævle dog næppe være den eneste klub, der har interesse i Lukas Vazquez.